Stolovi i stolice od punog drveta

Stolovi i stolice od punog drveta su mnogo više od običnog nameštaja. Oni su umetnost. Okupljaju ljude za stolom i čine centralno mesto porodice, podsećajući nas na zajednicu kakva je nekada bila. Zbližavaju ljude koji ostaju za stolom ne samo zbog ručka ili roštilja , već im to postaje mesto okupljanja. Naš ručno rađeni trpezarijski nameštaj od punog drveta je tu da pomogne sa težim delom posla – kako zadržati ljude. Kada se za stolom nađu stari prijatelji , to i nije tako teško. Posebno kada su stolovi i stolice od punog drveta,  a ugođaj sedenja za istim vraća u stare dobre dane.  Dane kada vreme nije prolazilo užurbano i bilo ga je i za okupljanje i za prijatelje. 

U takav ambijent svi mi želimo da se vratimo, zar ne ? Zato će naš nameštaj od punog drveta ponovo učiniti vaš dom, vikendicu ili baštu mestom okupljanja i vraćanja starih dobrih vremena. Zašto da ne učinimo naš život makar malo ležernijim i komotnijim i ne priuštimo sebi neki predmet koji će nas uz čašicu dobrog razgovora podsetiti na trenutke sreće i radosti provedene sa prijateljima ? Zašto da te trenutke sebi i dragim osobama ne pružimo i u budućnosti ? 

 Ukoliko ste spremni da izdvojite malo vremena u ovom užurbanom svetu i pogledate galeriju naših proizvoda, već ste načinili prvi korak. Ako vas ono što nudimo interesuje i voleli biste da svratite do nas, definitivno ćete zavoleti nešto iz našeg asortimana. U prijatnom enterijeru našeg salona možete pogledati sve umetničke bravure pretvorene u unikatan nameštaj od masivnog drveta. Pogledajte naše proizvode ili dođite lično kod nas i uverite se u postojanost, lepotu i oplemenjenost prostora koju pruža naš nameštaj od punog drveta.

Naš salon se nalazi u Beogradu, u ulici Marka Oreškovića br. 5 na Zvezdari, blizu ulice Bulevar kralja Aleksandra kod Đeram pijace. Čekamo vas. Ne zaboravite da ponesete dobro raspoloženje.

   

Veliki sto od punog drveta

Visina : 760 mm

Širina : 1200 mm

Dužina : 2090 mm

Veliki sto od punog drveta

Visina : 770 mm

Širina : 860 mm

Dužina : 2000 mm

Stolić

Visina : 550 mm

Širina : 400 mm

Dužina : 1200 mm

Sto od punog drveta

Visina : 760 mm

Širina : 1030 mm

Dužina : 1640 mm