Dekorativni nameštaj od punog drveta

Dekorativni nameštaj od punog drveta će učiniti vaš dom toplijim i lepšim. Dekor je nešto što čini naš dom svojstvenim. Naš stil zrači kroz način na koji ukrašavamo svoj životni prostor, otkriva ko smo i kako želimo da živimo. Odabir pojedinih dekorativnih predmeta nije samo stvar izbora, to je uzbudljivo putovanje kroz život koji želimo da vodimo. Dekorativni nameštaj iz naše ponude, nadahnuti prirodom, oplemeniće vaš životni prostor.

ogledalo, namestaj od masivnog drveta, namestaj od punog drveta, drvo, puno, masivno, namestaj,

Ogledala-Spiegl

Osim svoje praktične funkcije, ogledalo u prostoru ima i estetsku ulogu, te u zavisnosti, od modela koji izaberete lako možete ulepšati enterijer. Bilo da je reč o jednostavnom modelu ili pak o nekom drugom, ogledalo će sa sigurnošću proširiti izgled vašeg doma i dati mu posebnu dubinu. 

Nakon što izaberete odgovarajući model, obratite pažnju na koji zid ga postavljate, kako bi reflektovalo najlepšu stranu vašeg doma.

NES_4280

Stone Lampe

Rasveta predstavlja jedan od najvažnijih elemenata u svakom domu. Prilikom uređenja ona je jedna od stvari kojima treba dati poseban akcenat da bi dobro organizovano i pažljivo odabrano osvetljenje vašem enterijeru dalo poseban sjaj. 

U zavisnosti od izbora i mesta postavljanja lampe, celokupan prostor će dobiti prijatnu atmosferu i naglasiti detalje na veoma lep način.